13-05-05

Vrijdag de 13de

Ik had me voorgenomen om niks over vrijdag de 13de te schrijven, omdat ik ongeluksdagen, zwarte katten en gebroken spiegels allemaal onzin vind, maar de NMBS heeft me er toe gedwongen.

Dat mensen staken, kan ik goed begrijpen, dat is hun goed recht ook. Maar volgens mij zijn er betere manieren dan heel het treinverkeer zomaar lam te leggen. Laat de mensen gratis rijden of zorg tenminste dat er toch een aantal treinen kunnen rijden.

Normaal zou ik hier niet over zagen, maar aangezien ik zelf een van de bijna-slachtoffers die niet thuis geraakten was, vind ik dat ik het wel even mocht zeggen. Een beetje eigenbelang is mij niet vreemd :-)

Maar ik ben dus thuis geraakt, zij het iets later dan normaal. Mijn collega D had een eventuele chauffeur voor het geval er nog geen treinen zouden zijn en ze zei dat ik misschien met haar kon meegaan aangezien we toch in dezelfde richting moesten. Om kwart na vier vertrokken we vol goeie moed naar het station, maar onderweg hoorden we van een andere collega dat er alleen een trein richting Dendermonde reed. Tot overmaat van ramp kreeg D nog telefoon van haar eventuele chauffeur. Hij meldde dat hij een aantal collega's ging meenemen en dat het een beetje gevoelig lag om daar bepaalde mensen niet van mee te nemen. Met de moed al lichtelijk in de schoenen zetten we onze tocht naar het station verder tot we als bij toeval een goeie vriendin van D tegenkwamen. Het werd alleen maar beter toen ze zei dat we met haar konden meerijden naar huis, als we nog even konden wachten op een andere vriendin. Dat was uiteraard geen probleem. En na de nodige files in Brussel werd ik zelfs nog vlak voor mijn deur afgezet. Van luxe gesproken! Hartelijk bedankt, vriendin van D! Er zijn nog goeie mensen op deze wereld, en jij ben er een van :-)

En het zou helemaal mooi zijn, moest ik nu nog met de lotto winnen :-)

19:35 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

héhé idd! ik had ook een chaufferuw erd werd voor mijn duer netjes afgeleverd ;-)

Gepost door: Lord cms | 13-05-05

Dito en ik was zelfs vroeger thuis :-D

Gepost door: Péke | 14-05-05

De commentaren zijn gesloten.