12-06-05

Blogmeeting

Gisteren was er de Sin City blogmeeting in Leuven.

 

Om half vijf werd ik bij Péke en Néke verwacht waar Tinkerbell ons kwam oppikken. Niet veel later bracht haar black chariot of fire ons naar Leuven. Daar begaven we ons naar de Irish Pub Stapleton’s, waar de Ierse muziek verdacht veel van Marco Borsato weg had. Niet veel later vervoegde CMS ons gezelschap en werd voor mij eindelijk duidelijk wat zijn druipend slagzwaard is. Er liepen in de pub ook twee kleine kindjes rond die een poging ondernamen om de glazen deur met hun gezicht te reinigen.

 

Daarna zijn we spaghetti gaan eten in De Werf. Het scheelde geen haar of Néke had aan den lijve mogen ondervinden hoe warme spaghetti aanvoelt in de nek. Na een lekkere maaltijd en een zeer hoogstaande conversatie trokken we naar de Kinepolis. Onderweg werd ik constant geconfronteerd met sandaaldragende mensen. Ik vermoedde even dat er een complot achter zat.

 

In Kinepolis werden we al snel herkend door Spikkie en Hephi. Sin City bleef voor mij ook de tweede keer een geweldige filmervaring en ik dank Spikkie en Tinkerbell dat ze hun nacho’s (met tegenvallende kaassaus) al ophadden nog voor de film begon, zodat ik niet gestoord werd door het gekraak ervan ;-) Ik had de indruk dat de anderen ook wel tevreden waren over de film. Na de film voegden we ons terug bij Péke en Néke, die naar In Good Company waren gaan zien. We hebben we nog een tijdje gewacht op andere bloggers, en we maakten kennis met Tientjuh.

 

We namen afscheid van Hephi, die nog afgesproken had op de Oude Markt, en zetten ons in café Piazza, aan het begin van de Bondgenotenlaan. De bediening was er behoorlijk onvriendelijk en rond half twaalf werden we er ongeveer buitengezet omdat ze wilden sluiten. Niet echt de beste manier om aan klantenbinding te doen.

 

We hebben de avond afgerond in Den Appel, waar het er bedieningsgewijs stukken vriendelijker aan toe ging. Néke overtuigde zichzelf en mij ervan dat haar thee wel degelijk warm was door hem gedeeltelijk uit te gieten. Hoe ze het gedaan heeft, zal altijd een raadsel blijven. Een dame aan een naburige tafel vond dit blijkbaar een goed initiatief en goot een paar minuten later een glas Hoegaarden over zich leeg. Laat ons hopen dat dit geen nieuwe zomerrage wordt.

 

Er is veel gepraat (en gelachen) over vanalles en nog wat, onder meer over de camping van Tientjuh, auto’s, maagzuur, slagzwaarden, Hans Teeuwen en natuurlijk ook over blogs en bloggen.

 

Rond half twee keerde iedereen moe maar tevreden huiswaarts. De Kaboom! uit mijn vorige post was volkomen terecht. Het was een zeer geslaagde avond en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!13:23 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ja zet ik dan mijn slagzwaard ferm aan de kant omdat gij begint te sideren en te beven, laat ik het wel achter zeker verdikke
:p
go get it dude!
thanx!

Gepost door: lord cms | 12-06-05

Blij te horen... ...dat iedereen het leuk vond. Alleen Tinker heb ik nog niet gehoord. Slaapt ze nog?

Gepost door: Spikkie | 12-06-05

Fun fun fun Tinkie had een verbouwingsafspraak vandaag Spikkie. Al vergeten:-) ?

Gepost door: Péke | 12-06-05

. ieps

Gepost door: hephi | 12-06-05

De commentaren zijn gesloten.