28-06-05

Mobielstokje

Ik ben nog maar net bekomen van het muziekstokje of Fleur slingert er alweer een nieuw in mijn richting, dat ik bij deze invul :-)

 

Wat voor een soort mobiel heb je (gaarne een foto!)

Ik leef wat dat betreft waarschijnlijk nog in de prehistorie. Ik doe nu al ongeveer vier jaar met mijn Nokia 3210 en ben daar nog steeds tevreden over. De laatste tijd is de batterij wel snel plat, maar voor de rest geen klachten. Voor mij volstaat het dat ik met een telefoon kan bellen en sms’en. Spelletjes, foto's verzenden, wappen (Theo Maassen: "in onze tijd was wappen gewoon wippen met een slappe" ;-) ) en dergelijke zijn leuke opties, maar hoeven voor mij allemaal niet. Als het maar functioneel is. Een GSM waar ik bepaalde herinneringen kan inzetten zou waarschijnlijk wel handig zijn. De enige extra optie die ik heb is de begintune van Blackadder als belsignaal, maar daar heb ik niet voor betaald, gewoon op een site gevonden en zelf ingetypt.


Heb je abonnement of prepay? en waarom heb je daar voor gekozen?

Ik heb een pay & go kaart. Het is niet echt een bewuste keuze. Toen ik de gsm kocht zat daar een pay & go kaart bij met 75 euro belwaarde. Sindsdien heb ik altijd maar herlaadkaarten gekocht. Aangezien ik toch weinig bel, zou ik met een abonnement weinig voordeel doen.


Wie bel je het meest?

Ik gebruik mijn gsm vooral om te sms’en naar vrienden, maar er is niet echt iemand die er bovenuitsteekt. Ik behandel ze allemaal even goed :-)


Ben jij een beller of een smser?

Sms’er vooral, maar niet echt snel daarmee. Waarschijnlijk zou bellen een pak sneller gaan ;-)


En welk merk wordt je volgende mobieltje?

Absoluut geen idee. Het merk op zich doet er ook niet zoveel toe. Van Nokia ben ik wel tevreden, maar een ander merk sluit ik zeker niet uit. Zolang ik kan bellen en sms’en ben ik al tevreden. En liefst ook een groot model, want met die kleine modellen van tegenwoordig drukt een mens vijf knopjes tegelijkertijd in :-)

 

Het stokje is voor degene die het wil hebben.


17:38 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

filmkijkzus ik wil je filmkijkzus wel zijn hoor....

Gepost door: liese | 28-06-05

@liese Gij moogt mijn filmzus zijn :-) Ik heb gezien dat er op uw blog ne foto staat van eternal sunshine of the spotless mind, volgens mijn bescheiden mening de beste film van vorig jaar, dus qua filmsmaak zit dat wel goed denk ik :-)

Gepost door: fILLE | 28-06-05

Ge zou gij beter uwe gsm ne keer opzetten. Dan zouden de mensen zoveel moeite niet moeten doen om u vast te krijgen.

Gepost door: Péke | 29-06-05

De commentaren zijn gesloten.