06-07-05

Blog-stokje

Op verzoek van Fleur vul ik het blogstokje in.
 

1. Waarom blog jij?

In de eerste plaats om anekdotes of bepaalde gebeurtenissen die mij bezighouden op te schrijven. In zekere zin kan het als een dagboek beschouwd worden, maar de meest persoonlijke dingen zal ik niet snel prijsgeven.

 

2. Van welke soort blogjes hou jij het meest? (belevenissen, gedichten, mopjes, prentjes, spreuken, gevarieerd,… )

 

Elke blog heeft zijn eigen stijl en als het geheel goed gebracht is, maakt het mij niet zoveel uit. Ik geef wel de voorkeur aan blogs waar (grappige) gebeurtenissen of bedenkingen opstaan, maar een mooie tekst of gedicht weet ik ook wel te appreciëren.

 

3. Hecht jij veel belang aan de reacties?

 

Reacties zijn wel plezierig. Het geeft toch een beetje feedback over waar je mee bezig bent en het is altijd plezant om te weten dat mensen de geposte berichtjes op prijs stellen. Maar in de eerste plaats doe ik het wel voor mezelf. Het lijkt me plezant om binnen een aantal jaar nog eens terug te lezen hoe ik op dit moment over bepaalde dingen of gebeurtenissen dacht.

 

4. Reageer jij zelf veel op blogjes?

 

Ik reageer wel regelmatig op blogjes, maar dan voornamelijk bij de mensen die ook een link hebben op mijn pagina. Ik ontdek blogjes in kleine stapjes. Af en toe komt er wel eens eentje bij dat ik de moeite vind en de kans dat ik daar dan zal reageren wordt dan uiteraard ook groter.

18:37 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:-) eignelijk is dit een oud stokje, toen stokjes nog geen stokjes noemden, maar ja ik ben bijna twee volle jaren aan het bloggen en weet ik nog waarom? jawel, al ben ik een eigen leven gan lijden als cms met rond de jaarwisseling een identiteitscrisis tot gevolg, maar we worden wijzer en ouder naarmate we meer bloggeschiedenis meemaken en zelfs af en toe eenheel klein beetje oorlog
al dan niet met onszlef :-)

Gepost door: lord cms | 06-07-05

De commentaren zijn gesloten.