06-09-05

Stigmata, headbangers en taart

Ik zag dat Pam in mijn shoutbox vroeg of ik nog spannende sandaalavonturen meegemaakt heb. Dat is niet het geval, maar ik heb er wel nog een aantal andere.

 

Dezemorgen ben ik opgestaan met een redelijk grote schaafwonde ter hoogte van mijn ribben. Ik heb absoluut geen idee hoe ik die opgelopen heb. Voor zover ik weet slaapwandel ik niet en ben ik afgelopen nacht ook niet opgestaan. Misschien krijg ik wel spontaan stigmata. Dat zou nog wel fascinerend zijn, hoewel dat normaal alleen bij extreem gelovige mensen voorkomt, en ik ben er vrij zeker van dat ik niet tot die categorie behoor. Het zou wel raar zijn met zo een gat in mijn hand, maar dan toch liever dat dan een hand in mijn... juist ja. Afwachten maar. Als het zo moest zijn, hoop ik dat ik ook mirakels zal kunnen verrichten, zoals water in fanta veranderen of blinden terug doen zien. Het idee spreekt me hoe langer hoe meer aan.

In de voormiddag heb ik nog een heel lollige infovergadering gehad, met een headbanger, letterlijk. De vergadering zelf was naar goeie gewoonte enorm saai. Bovendien was het in de vergaderzaal nogal donker en warm, wat de concentratie niet echt bevorderde. Mijn blik dwaalde al snel af naar een ekster die duidelijk dolle pret beleefde op een "kunstwerk" op de binnenkoer. In mijn gezichstveld zat ook L., die langzaam maar zeker indommelde. Op zich altijd amusant om te zien, maar helemaal hilarisch werd het toen hij plotseling voorover viel en met zijn hoofd keihard op de tafel bonkte. Hij was op slag terug wakker.

En nog meer spektakel op de werkvloer. Enkele collega's trakteerden voor hun verjaardag met verschillende soorten taart: fruittaart, smurfentaart, bananentaart, brésiliennetaart en frangipane. Ik koos voor de lekkerste optie, de bananentaart. Rond 15u weerklonk ineens een kreet van afschuw en in een mum van tijd stond iedereen rond de taarten om te zien wat er gaande was. Op de brésiliennetaart zaten enkele extra ingrediënten die er normaal niet mogen opzitten: haar en levende wormen en vliegjes. Behoorlijk vies om te zien, maar uiteindelijk niet zo een ramp volgens mij, want wormen zijn toch rijk aan proteïnen. Het was een magere troost voor degenen die er van gegeten hadden. Ik heb daarna tevergeefs ook nog eens in de smurfentaart gezocht naar echte smurfen.


17:01 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

??? WTF??? Wormen op een taart???

Gepost door: liese | 06-09-05

mmmmmmm njammie! :p ;o)

Gepost door: Anne | 06-09-05

lachen met die headbanger...
en ten tweede: werk jij in een dierproefkundig labo of zo?

Gepost door: ac | 06-09-05

*** 'T was een "smakelijke" dag dus
en die schaafwonde: ge hebt gevochten zeker in uwen slaap

Gepost door: Boriquito | 06-09-05

Hi-la-risch! En volgens mij was diene bakker een Vegi-hater!

Gepost door: Tinkerbell | 06-09-05

Let maar op... ... want ééns ge ze'r uithaalt, krijgt ge ze'r vanzeleven nimmer terug in, dixit smurfenhater-eerste-klas. Zij waren destijds de reden waarom men Boes van de ether heeft gehaald... Die, blue creatures, DIE!!!
btw: good choice; 'k zou ook voor de bananentaart gegaan zijn ;-)

Gepost door: Cherman | 06-09-05

* Wormen én vlieges én haar?
Die moeten hun best gedaan hebben die taart zo goor mogelijk te maken! Wel een lollig bedrijf waar ge werkt :p Verhaaltjes alom! Al even goed als de sandalenavonturen ;)

Trouwens, je hebt gelijk hoor. Over de werkelijkheid. Die valt idd nogal mee. En zonder de werkelijkheid ook geen dromen om te dromen denk'k zo..

Gepost door: Pam | 06-09-05

ha fille stigmata, ja ik denk het wel kerel
of hebt ge weer in uw slapa teveel tegen uw teddybeer liggen aan schurken :D

en die taart, nu ja ik ga hie niet herlaen wa tik al tien keer heb gemaild /D
smakelijk!

Gepost door: lord cms | 07-09-05

De commentaren zijn gesloten.