18-09-05

Tips voor een aangenamer leven

Gooi je geld niet weg aan dure iPods. Denk simpelweg aan je favoriete nummer en neurie het. Als je een ander liedje wil horen, denk dan aan een ander liedje en neurie dat.

Bioscoopbezoekers: Houd rekening met films die illegaal gedownload worden en ga vóór de film begint naar de wc.

Rappers: voorkom het continu moeten zeggen van de zinsnede "Know what I'm sayin'" en zeg gewoon duidelijk wat je bedoelt.

Moordenaars: moet je je ontdoen van een dood lichaam? Verstuur het via DHL naar jezelf. Je zult het nooit terug zien.

Inbrekers: wanneer je vlucht voor de politie, ren met je arm omhoog in een hoek van 90 graden, verpakt in een babymatras voor het geval ze honden op je afsturen.

Werkgevers: voorkom het huren van mensen die altijd pech hebben door de helft van de binnengekomen CV's meteen weg te gooien.

Mannen: als je naar je favoriete CD luistert, zet het volume dan zo hard als je wil en draai deze drie tikjes terug. Nu hoeft je vrouw het niet te doen.

Door de twee helften van de schaal van een pistachenoot tegen elkaar aan te slaan, lijkt het net of er een heel klein paard aan komt.

Blinde mensen: geef jezelf in ieder geval de kans íéts te zien door niet continu met enorm donkere zonnebrillen te lopen.

Bestuurders: als je aan het rijden bent en de auto vóór je geeft de geest, claxoneer dan veel en zwaai als een gek met je armen. Dit zou ervoor moeten zorgen dat de auto weer start en je weer door kunt.

Voorkom dat inbrekers alles in het huis stelen door alles uit het huis in je slaapkamer te zetten. 's Morgens zet je alles gewoon weer terug.

Autodieven: laat je niet van de wijs brengen als er niets in het zicht ligt. Waarschijnlijk liggen alle dure zaken ergens verstopt onder de stoel.

Depressieve mensen: wanneer je een poging tot zelfmoord doet als een "noodkreet", schreeuw dan gewoon "Hulp!". Hiermee bespaar je geld aan medicijnen voor het geval je er écht een eind aan wil maken.

Motorrijders: voorkom een hoge boete voor het bellen tijdens rijden door je gsm in een grote schelp te doen. De politie zal dan denken dat je gewoon naar de zee aan het luisteren bent.

Schoenen gaan twee keer zo lang mee als je ze om de dag draagt.

Vrijgezelle mannen: overtuig mensen dat je een vriendin hebt door buiten een vrouwenkledingwinkel te gaan staan met een hoop tassen, terwijl je af en toe op je horloge kijkt.

McDonald's: maak de meeneemzakken groen om te zorgen dat deze beter in de omgeving passen nadat ze uit het autoraam zijn gegooid.

Werkslaven: ga altijd op het werk naar het toilet. Dit scheelt niet alleen geld aan toiletpapier, maar je wordt er ook nog eens voor betaald.

Dames: vul een lege aluminium sigaarkoker gevuld met boze wespen en je hebt een goedkope vibrator.

Zuinige menschen: bespaar geld met Kerst door de kaarten die je afgelopen jaar hebt gehad terug te sturen met de tekst "Hetzelfde!".

Loodgieters: scheten in een fles kunnen worden ontstoken en gebruikt als onderwaterfakkel om de nodige reparaties in het donker uit te voeren.

Vrijgezelle mannen: krijg een idee van het getrouwde burgermansleven door een vrouwenprogramma van de radio op te nemen en het keihard af te spelen terwijl je Top Gear probeert te kijken.

Geniet van indoor snorkelen door een badkuip te vullen met water, daarna snel de stop te verwijderen terwijl je je mond erboven houdt en probeert te ademhalen.

Rij-instructeurs met constipatieproblemen: los je probleem op door het tweede stel pedalen te ontkoppelen wanneer je een nieuwe leerling lesgeeft. Als een groter laxerende werking nodig is, herhaal dit dan met een vrouwelijke leerling.

13:57 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

hei heel tof
en zeer leuk gevonden
de groeten en tot lees
N

Gepost door: niki | 18-09-05

moehahah grappig, maar ik vrees ook dat er mensen zijn die dit effectief doen...

Gepost door: miniding | 18-09-05

Tof lijstje :) En de film die ik ben gaan kijken was dus L'Enfant. :)

Gepost door: Anneke | 18-09-05

* Wij danken u voor de leerrijke post ;)

Gepost door: pam | 19-09-05

Waarop wacht ge naar de winkel met zakken :-)

Gepost door: Péke | 19-09-05

De commentaren zijn gesloten.