27-09-05

Burn motherfucker burn

Daarstraks was het weer zover. De jaarlijkse brandoefening. Altijd een bron voor ongeïnspireerde grappen en algemene hilariteit in de stijl van: "hopelijk branden alle dossiers op, dan zijn we er vanaf." Er wordt wat afgelachen op onze dienst. Het woord dossiers kan ook vervangen worden door een of meerdere minder geliefde collega's, maar sinds gisteren maak ik dat soort bedenkingen niet meer luidop.

Eerlijk gezegd vond ik er dit jaar maar niks aan. Op voorhand werd aangekondigd dat het maar een oefening was, zodat het verrassingseffect van de sirene compleet de mist inging. Niemand was natuurlijk geneigd om zich te haasten (elke minuut is een minuut minder werk) en zo wordt tenslotte toch een verkeerd beeld geschetst van die evacuatieprocedure. Ok, er heeft tenminste niemand gepanikeerd, maar ik zou wel eens willen zien of dat ook het geval zou zijn als het menens was.

Maar al bij al mag ik niet klagen. Ik ben allang blij dat ik deze keer niet op het toilet zat, zoals mij een van de vorige keren is overkomen. Ik heb daar toen een uur op de veiligheidsdeur staan bonken vooraleer er iemand mij kwam bevrijden. En blijkbaar had niemand mij gemist. Ze vonden wel dat ik redelijk lang weggebleven was, maar niemand stelde zich daar vragen bij. Of dat een goeie of slechte zaak is, laat ik in het midden.


16:56 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

woehahaa! fille! ja van je collega' smoe tje 'tehbben tot daar de illusie die je had dat je onmisbaar zou zijn ;-) als je die al had
als je'r dieper over nadenkt....:s

Gepost door: lord cms | 27-09-05

Enkele dagen geleden hebben we op school ook 2 brandoefeningen gehad. (Bij eentje waren we weg met LO). En ik kan u verzekeren: het gaat er veel trager aan toe dan dat het zou zijn als het echt was. Iedereen pakte rustig zijn jas deed die mooi om en de leerkracht kloeg nog wat.

En als het echt brand is dan springen we allemaal door de gigantisch grote ramen naar buiten. Dààr ben ik zeker van. [Gelijkvloers eh]

Gepost door: Anneke | 27-09-05

Hahahaha da's weer en goeie fILLE
hebben ze dan geen wc naar je vernoemd?

Gepost door: Borriquito | 27-09-05

oho bij ons is het binnen twee weken, en altijd op woensdag, dan is er minder volk en zijn we dus ook altijd op tijd buiten..

Gepost door: miniding | 27-09-05

°°° Dat hebben wij ieder jaar op school ook.
Vorig jaar ging de juf gewoon door met de les.
Ze zei dat het toch maar een oefening was...
Tja...
Groetjes

Gepost door: emiel | 27-09-05

De commentaren zijn gesloten.