24-10-05

Anarchie, of toch niet?

Al enkele maanden heb ik op het werk geen vaste plaats meer. Op zich geen ramp. Elke dag zit ik bij andere collega's en zo leer ik nog eens wat mensen kennen. Tot nu toe heb ik altijd op dezelfde dienst gezeten, maar vandaag was er daar nergens plaats. Dus hebben ze mij maar op een andere dienst gedropt. Als ze mij zo liggen hebben, leek het mij geen slecht idee door hen terug te hebben door vandaag niet al te veel te doen. Niet dat dat op andere dagen wel het geval is, maar nu wilde ik dus nog minder doen dan normaal. Als het systeem mij pakt, pak ik het gewoon terug. Het is toch mijn laatste werkweek, dus veel kunnen ze mij niet maken. Anarchie binnen redelijke grenzen. Dat lukte vrij goed tot iets na de middag. Toen besloot het systeem om zelf de strijd te staken, waardoor mijn protestactie compleet de mist in ging, want niks doen omdat het systeem niet wilt, of niks doen uit protest zijn toch twee verschillende dingen.

Ik moet wel zeggen dat de mensen waar ik vandaag bij zat goed meevielen, ondanks enkele krasse uitspraken: "Anastacia heeft al haar succes te danken aan haar borstkanker." en "Ik eet niet graag erwtensoep omdat daar erwten inzitten."

Maar anderzijds weet ik nu ook alles over Kasteelbier, Cameron Diaz die een vijftienjarige stervende jongen een blowjob geweigerd heeft en de ouders van diezelfde jongen die daar kwaad voor zijn, de kunst van het gitaarbouwen en operaties van flaporen. Niet dat het allemaal zo nuttig is, maar het was wel interessant :-)16:39 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

zorg ma dat uw systeem in orde vanavond! :-)

Gepost door: lord cms | 24-10-05

Hey! Ik eet ook wel niet graag erwtensoep omdat daar erwten inzitten he! ;)

Gepost door: Anneke | 24-10-05

aan de intressante onderwerpen te lezen, Zou het heel goed kunnen zijn da ge bij ons werkt ;-)

Gepost door: miniding | 24-10-05

inderdaad Ik ben vandaag zo vrolijk
Zo vrolijk, zo vrolijk
Ik ben behoorlijk vrolijk
Zo vrolijk was ik nooit

Ik was wel vaker vrolijk
Heel vrolijk, heel vrolijk
Maar zo behoorlijk vrolijk
Was ik tot nu toe nooit

Soms ben ik ongelukkig
Ontzettend ongelukkig
Soms ben ik ongelukkig
Dan sterf ik van verdriet

Soms ben ik wat neurotisch
Psychotisch en chaotisch
Labiel en neogotisch
Maar vandaag dus niet

Vandaag ben ik zo vrolijk
Zo vrolijk, zo vrolijk
Ik ben behoorlijk vrolijk
Zo vrolijk was ik nooit

Gepost door: herm. | 25-10-05

De commentaren zijn gesloten.