01-11-05

Life's no fun without a good scare

Gisterenavond heb ik me voorbereid op mijn uitstapje naar Parijs morgen door met mijn reisgezellin achtereenvolgens naar Before Sunrise en daarna het relevantere Before Sunset te kijken. Ik ben er volledig klaar voor en zij vond de films gelukkig ook fantastisch.

 

Daarna zijn we nog naar een Halloweenfuif getrokken, met enkele Erasmussers. Voor de tweede, en waarschijnlijk laatste keer dit jaar had ik mijn vampiertanden (geweldige dingen, ik ben er aan gehecht aan het geraken) nog eens aan, de rest van mijn kostuum liet ik deze keer achterwege. De anderen waren wel all the way gegaan, compleet met nepbloed en dergelijke, en voelden zich behoorlijk lullig toen bleek dat zij de enigen waren die verkleed waren.

 

De fuif zelf viel behoorlijk tegen, maar op de terugweg naar huis gebeurde er nog iets amusant. Ik werd aangesproken door twee meisjes die op zoek waren naar een bepaald café. Toen ik hen antwoordde, stootte een van hen een angstkreet uit en was compleet over haar toeren. In het vervolg moet ik die vampiertanden misschien toch maar eerst uitdoen, maar wordt anderzijds in het fantastische “Nightmare Before Christmas”, dat ik bij mijn thuiskomst nog maar eens bekeken heb, niet gezegd: “Life’s no fun without a good scare”?


09:27 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

oh nee jong als je ze maar uitdoet deze middag!

Gepost door: liese | 01-11-05

dat net gelijk ik en Liese die in leuven aan 'tkruispunt ook enkele meisjes de stuipen op het lijf jagen...
nu ja, ik ben het gewend, zefls al ben ik niet gesminkt in een duivel jaag ik kleine meisjes de stuipen op het lijf als ik me ergens vertoon :p

Gepost door: lord cms | 01-11-05

:-)))) Hahaha, daar had ik graag bij geweest!
BTW, je herinnert je het goed: Memory komt uit Cats. Heel mooi verhaal met mooie liedjes van A.L.Webber. Al moet je natuurlijk een boontje voor het musicalgenre hebben want de meesten die ik ken worden er lichtjes zot van ;-) Dus meestal bekijk ik Cats helemaal alleen en ik moet me dan ook niet generen omdat ik meezing ;-)
Fijne trip morgen!
Vlindertje

Gepost door: Vlindertje | 01-11-05

. Moeha :) Ocharme dat meisje, trauma's voor de rest van haar leven. ;)

Gepost door: Anneke | 01-11-05

had ik er bij geweest ik had geschaterd
bij het lezen nu, een glimlach
grappig!

Gepost door: ac | 02-11-05

De commentaren zijn gesloten.