23-11-05

Papier hier

Ik heb al lang in de gaten dat de papierversnipperaar niet mijn beste vriend zal worden. Deze namiddag zat ik alleen op mijn bureau en besloot om dat ding eens uit te testen. Aanvankelijk ging alles goed toen ik er slechts 1 pagina in stak. Grondigheid is echter mijn motto. Ik wilde de volledige capaciteit van het toestel kennen en probeerde het maar direct met 10 pagina’s tegelijk, wat me eerlijk gezegd nog niet overdreven veel leek. Helaas dacht ik verkeerd, en ongeveer halverwege mijn versnipperd bladen, blokkeerde het toestel. Daarna heb ik nog bijna een uur met een meetlat alle papiersnippers zitten lospeuteren, gelukkig met resultaat.

 

Ik heb ook nog een intelligente elektrische sleutel gekregen. Het is een soort van loper, maar hij werkt alleen op deuren waarvoor de systeembeheerder toegang gegeven heeft. Bij normaal gebruikt gaat de batterij van de sleutel ongeveer twee jaar mee. In het andere geval geeft ze na 20.000 draaibeurten de geest. Even overwoog ik om daar een doel op zich van te maken, maar 20.000 keer is echt wel heel veel.

 

Voor de rest ben ik nog naar de cd-winkel geweest en heb me de nieuwe cd van System Of A Down aangeschaft, alsook twee cd’s van Rogue Wave (Out of the shadow en Descended like Vultures). De cd-verkoper wist me ook nog te melden dat het optreden van de Ramroosjes morgen zo goed als uitverkocht dus. Het zal er dus een drukte van jewelste zijn, maar dat zal de pret geenszins kunnen drukken.

 

Bij mijn plaatselijke kebabdealer die onder de naam Moessa door het leven gaat, kwam er nog een grapjas na mij binnen en hij uitte de volgende begroeting: “ha moessamaramara”, naar analogie met de legendarische uitspraak uit Buiten de zone. Moessa stond erbij en keek er naar. Ik vond het matig amusant.

 

Helemaal amusant daarentegen waren Seppe Toremans en in het bijzonder Gunther Lamoot op de uitzending van Humo’s Comedy Cup op JimTV. Lamoot is wat mij betreft zeker de verdiende winnaar geworden en ik wil hem wel eens live aan het werk zien. De andere kandidaten varieerden van matig tot zeer slecht.


18:32 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

zou je durven? Dan nog erachter zeggen "-wijzen-" --> tis nie omdak wijze daj moe kijken hé ?

Gepost door: liese | 23-11-05

lol eerst een hele dag likken en dan ussen de punkky straatmadeliefjes enkele roosjes rammen :-)
gij chancaard!

Gepost door: lord cms | 23-11-05

kantoor nu ben ik al enkele jaren niet meer op kantoor geweest
"een intelligente elektrische sleutel"
waarom stel ik me daar nu weer iets anders bij voor dan iets dat gewoon bepaalde deuren opent?
waarschijnlijk omdat intelligentie zwaar overschat wordt ofzo

Gepost door: An | 24-11-05

Weet te zeggen... ... hoe De Heideroosjes waren. Ik vind hun optredens iig ontzettend leuk. :)

Gepost door: Anneke | 24-11-05

De commentaren zijn gesloten.