20-12-05

Life is like a box of curryworsten

Sommigen onder jullie hebben waarschijnlijk de geweldige film Cool Hand Luke wel eens gezien. In deze film zit een legendarische scene waarin Paul Newman 50 eieren na elkaar opeet. Volgens mij is de informaticus op ons werk een gelijkaardige recordpoging van plan. 's Middags eet hij dag in dag uit hetzelfde: friet met curryworsten. Zoals mijn naam met Fanta geassocieerd wordt, wordt zijn naam met curryworsten geassocieerd. Het aantal ervan varieert al weleens, meestal twee of drie, maar gisteren heeft hij maar liefst zeven curryworsten gegeten. Of hij daar iets mee wilde bewijzen weet ik niet, maar hij trok in elk geval wel serieus de aandacht. Ik vraag me ook af of er een rechtstreeks verband tussen die gebeurtenis ligt en het feit dat het toilet bijna gans de namiddag bezet was.

18:16 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

hebben jullie een bedrijfsrestaurant. mogen jullie zomaar bij vragen dan?
onze wc's zijn altijd besproedi met bruine smurrie... het eten kan ook niet echt dat zijn in onze resto...
disgusting gewoon weg!!!

Gepost door: lord cms | 20-12-05

je hebt blijkbaar speciale collega's fILLE ;-)
De een zit aan de curryworsten, de ander aan de wijn (zie een paar postjes geleden) en gij....aan de fanta :-))

En @cms: "besproeid met bruine smurrie..." schoon gezegd maar niet echt geschikt voor mijn nuchtere maag ;-)

Maak er allebei nog een fijne week van!
groetjes Vlindertje

Gepost door: vlindertje | 21-12-05

iekes dan hebben ze op de dienst informatica zeker hele stevige bureaustoelen ook!
grtz,

Gepost door: an | 21-12-05

lekker! Maar gezond kan dat toch allemaal niet zijn vrees ik :-)

Gepost door: Jonas | 21-12-05

En dan zagen ze... ... dat mijn cholesterolgehalte veuls te hoog is. Ik moet al bijna overgeven als'k alleen nog maar dénk aan 7 curryworsten!

Gepost door: Anneke | 21-12-05

Ewel ik zou gerust beste maatjes kunnen zijn met die collega van je! Niet dat ik iedere dag frikandellen eet, maar ik zou er niet kwaad om zijn :)) Mmmmm, frikandellen mmmmmm *water sijpelt uit mijn mond*

Gepost door: An | 21-12-05

Aha! Nog een Fanta-man! :-) Deze verfijnde drank wordt maar al te gauw onderschat en in een hoekje geduwd, gedoemd om beschaduwd te worden door zijn grote broer, Coca. Een schande, I say! Heil aan de Fanta-slurpers! En ocharme voor die curryworst-loebas :-/ Moet ook niet gezond zijn... Ach wee, ik herinner mij nog hoe ik vroeger als klein spring-aapke telkens zat te juichen als we naar Gent gingen shoppen - that meant "McDonalds-time!!!"; ik herinner mij eveneens dat ik télkens we daar gingen eten een oude vrouw met een kroes pikzwart geverfd haar à la gypsie-woman zag. 'k Zou er durven voor wedden dat die daar élke dag ging eten :-S Ik hou wel es van een avondje fast-food, maar om 't iederen dag binnen te spelen? Nee, bedankt! Onlangs nog es naar de Mc geweest in Gent, maar mevrouw Zigeuner zat er niet meer... Tja.

Gepost door: Cherman | 24-12-05

De commentaren zijn gesloten.