07-01-06

Neuk het systeem!

Gisteren moesten we helaas afscheid nemen van de Neveneffecten, die eigenhandig enkele belangrijke historische gebeurtenissen in een ander daglicht plaatsten en in één moeite ook nog de uitvinding van de doos van naderbij bekeken. Laat er snel een nieuwe reeks komen!

 

Maar, comedyliefhebbers, niet getreurd, want voor vanavond heb ik alvast een gouden tip: FC de kampioenen. Een komische reeks die de lotgevallen van een plaatselijke voetbalploeg volgt, en die barst van de hilarische personages zoals een oversekste worstenverkoper, een sullige radiojournalist en dokter in spe, een gierige garagist, een beroepsmilitair en dienst krantenwinkeluitbatende vrouw. Niet te missen dus!

 

Of toch, als u de voorkeur zou geven aan Neuk het Systeem!, de tweede show van Theo Maassen, de immer depressieve en maatschappijkritsche Nederlandse cabaretier (rond 20u op Nederland 3).

 

Alvast enkele quotes uit die show:

“Ik wilde eigenlijk een superheld worden: overdag een anonieme sukkel en ’s nachts een koele misdaadbestrijdiger. Het is me in ieder geval voor de helft gelukt.”

 

“Dat is toch bullshit, leven alsof elke dag je laatste is. Ik heb het geprobeerd, ik vond het een kutdag. Ja, je moet toch heel veel regelen: wie komt er op de crematie…”

 

“Mijn oma en opa hebben vijf jaar lang in een piepklein keldertje een Joods gezin verborgen gehad, vijf jaar, tussen 1978 en 1983.”

 

“Als ik vroeger naar Barbapappa keek, dacht ik altijd: als Barbapappa nou echt kan worden wat ie wil, waarom speelt ie dan in zo een slechte tekenfilmserie?!”

10:05 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

moest ek ni naar cafés van blitse idolen moeten gaan, keek ek zeker :p

Gepost door: Anne | 07-01-06

zucht al die keuzes in het leven...
moeilijke hoor deze...
hmm... toch maar Theo Maassen denk ik ;-))
Grtz,

Gepost door: An | 07-01-06

neveneffecten ik vond het een schitterende aflevering!
de doos was heerlijk (vooral de experimenten en de reclame voor Tupoware)
en ook het feit dat alles nog eens samen kwam, die mannen kunnen er toch wat van!

Gepost door: Jonas | 07-01-06

Hmmm... Spijtig dat ik die show gemist heb (ik had het te druk met mijn new found Desperate Housewives verslaving). Ik vond het interview in Humo nochtans interessant. Achja :).

Gepost door: Anneke | 08-01-06

Tevens ... voor u een gelukkig 2006 toegewenst! Dienen Theo Maas ziet er mij nog nen koddigen uit als ik mij mag betrouwen op uw quotes, hehe... Btw: zijn er dan toch nog intelligente mensen die naar de Kampioenen kijken?! Hmm, ik ben afgehaakt sinds DDT de pijp uit was :-S

Gepost door: Cherman | 09-01-06

car insurance Thanks!" target="_blank">http://www.yahoo.com'>Thanks! http://www.insurance-top.com/auto/ auto" target="_blank">http://www.insurance-top.com'>auto insurance. http://www.insurance-top.com ">Insurance car: The autos insurance company, compare car insurance, auto insurance. Also [url]http://www.insurance-top.com/car/[/url] and [link=http://www.insurance-top.com]insurance quote[/link] from site .

Gepost door: car insurance | 02-06-06

insurance auto Hi! http://www.insurance-top.com/company/ car site insurance. The autos insurance company, compare car insurance, auto insurance. from website .

Gepost door: insurance auto | 02-06-06

De commentaren zijn gesloten.