21-01-06

I'm a cunning linguist and a master debater

Gisteren nieuwjaarsreceptie gehad op het werk. Wel plezant, veel onbekend volk, voornamelijk arrogante dikkenekken, maar die zijn altijd grappig om te observeren. Vooral ene die het nodig vond om in halfdronken toestand op een tafel te kruipen en daar een saaie speech af te steken, boordevol flauwe grappen. Gelukkig waren de broodjes lekker, dat maakte het luisteren een stuk draaglijker. Achteraf werd ik als relatief nieuw personeelslid aan die man voorgesteld, en hij vond het duidelijk plezierig om zich interessant voor te doen. Ik vond het plezierig dat er nog broodjes waren.

 

Daarna gingen we met een groepje nog ergens eten, wat ook heel plezant was. Al zat ik wel aan tafel met een zeer irritante man, een filosoof/psycho-analist, en zo sprak hij ook. Hij beweerde dat hij niet goed hoorde en demonstreerde dat toen iemand canneloni bestelde. “Daar ben je hier toch voor aan het verkeerde adres, denk ik”, zei hij. “Hoezo? Het staat toch op de kaart.” “We zijn toch niet in Brussel-Noord? Cunnilungus staat hier niet op het menu. Je weet toch wat cunnilungus is?” “Nee?” “Vreemd, een vrouw die dat niet weet. Je zou toch denken…” Dan begon hij allerlei raadspelletjes te doen. “Ik heb graag dat vrouwen nadenken over iets dat ik hen vraag.” Ik heb hem er maar niet op gewezen dat het eigenlijk cunnilingus is. Zelf at hij niks, maar toen iedereen iets daarna bediend was, begon hij weer te zagen. “Weet je, eten is zowat de meest erotische bezigheid die er bestaat.” Een heel gezever waarom dat zo was en dan: “ik waan me net in een peepshow, als ik jullie zo allemaal gadesla.” De drang om hem wat harde porno te geven door mijn mond boordevol eten wijdopen te sperren was zeer groot. Voor de klusjesman was het blijkbaar ook welletjes, want hij zei: “is dat nu bijna gedaan met dat gezever. Eten dient om op te eten, niet om over te lullen.” Dat had resultaat, want de filosoof zweeg.

 

De wijn deed ook zijn werk en mijn rechtstreekse collega vond het blijkbaar hilarisch om allerlei accenten te imiteren, meestal wanneer iemand de naam van een of andere gemeente liet vallen. Echt succesvol was dat niet te noemen, maar wel was het amusant dat hij telkens uitlegde wat hij juist in zijn stem veranderde om zijn imitatie zo echt mogelijk te maken. Om de een of andere reden gingen die imitaties ook gepaard met rare gezichten.

 

Dat ze nog eens durven beweren dat the office soms overdreven is.

16:26 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

... Maar goe dat ge niet gezegd hebt dat het eigenlijk cunnilingus is, want dan had 'em nog gedacht dat ge ne specialist waart. En dat was nu toch ook niet just geweest hè? :-D

Gepost door: liza | 21-01-06

maar goed dat ik er niet bij zat, tging me niet meer smaken met zo'n gezever erbij!

Gepost door: liese | 21-01-06

wel wel wel gelukkig nieuwjaar !! toch leuk zo'n fijne collega's ;-)

Gepost door: an | 21-01-06

@liza in afwachting van een cunni om te lingussen oefen ik voorlopig maar op enveloppen

Gepost door: fILLE | 21-01-06

waaa! fille ik moet zeggen je schrijfstijl gaat erop vooruit! al citeer jenatuurlijk wel anderen lol

en blivjen oefenen op envelloppes: er is geen groot veschil hoor: je hebt in beide gevallen een vieze smaak in je mond :D

Gepost door: lord cms | 21-01-06

De commentaren zijn gesloten.