14-03-06

wemmedadoekalisgat

Vandaag ben ik gaan werken op verplaatsing. Het is te zeggen, ik moest heel de dag naar een vergadering int Stad. “Ge moet daar niet om tien uur stipt zijn, dat begint toch altijd te laat.”, had mijn collega gisteren gezegd. Dus rond half elf klop ik aan op de deur van de vergaderzaal en bleek de vergadering al in volle gang te zijn, en mocht ik op enigszins afkeurende blikken rekenen. “Ik dacht al dat ge niet meer zou komen,” zei de collega in kwestie. Met een knalrode kop heb ik zo rap mogelijk een plaats gezocht en viel daarbij nog bijna over de over de kabel van de projector.

 

De vergadering op zich bleek totaal niet interessant te zijn, niet dat ik iets anders verwacht had. Ik amuseerde me dan maar door koekjes te eten en de medevergaderaars te observeren. Er zaten speciale gevallen tussen. Naast mij zat een vrouw die ongelofelijk hard lispelde en op bijna alles wat iemand anders zei antwoordde: “joa joa, wemmedadoekalisgat.” Ik heb geprobeerd me daar niet te hard op te focussen, want dan hadden mijn lachspieren het wel eens kunnen begeven. Er was dan ook nog iemand die bijna al zijn zinnen begon met: “Het is mijn natte droom dat…” en vervolgens uitte hij een wens in verband met een of andere optie die hij graag geïntegreerd zag in het computerprogramma waarover de vergadering ging. Ik weet het niet hoor, maar mijn natte dromen gaan eigenlijk nooit over computerprogramma’s. Geregeld ging ook zijn GSM en dan nam hij met veel lawaai op: “Hallo, ja, nee nu heb ik geen tijd, ik zit volop in vergadering.” Toen er op het einde een datum gezocht werd voor een volgende vergadering zei hij: “even kijken op mijn elektronische agenda wanneer ik nog kan.”, waarop hij diezelfde elektronische agenda met veel gedoe bovenhaalde. De zeiker.

 

Gelukkig was er ook nog een normaal iemand aanwezig. Een niet onknap meisje dat recht tegenover mij zat en zich blijkbaar ook zo hard verveelde als ik. Wij zijn de twee enigen die tijdens de hele vergadering geen woord gezegd hebben. Na afloop van de vergadering hoorde ik dat haar collega met de auto was en eventueel wel enkele mensen aan het station wilde afzetten. De man in kwestie leek nogal hard op een combinatie van Jos Van Oosterwyck en John Goodman (waarom kom ik de laatste tijd eigenlijk overal lookalikes tegen?). Blijkbaar was ik niet de enige die dat opgevallen was, want mijn collega zei: “Jos, mogen wij ook met u meerijden naar het station?” “Ja, geen probleem, maar ik heet eigenlijk Frank.”

17:39 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

tss kom eens op tijd he ;-)

btw, nedstat, check is "deelneemden" :-D

Gepost door: Jonas | 14-03-06

shame shame it a shame :) elaba op tijd komen is ook mijn sterkste punt niet, binnenkomen met glans wel ;) probeer altijd wel per ongeluk ergens over te struikelen als iedereen kijkt (schaamrood)

Gepost door: lieke brood | 15-03-06

hahahahahaa ... een lachsalvo inhouden ??? bij mij zou dat toch niet goed gekomen zijn ... als 't begint moet het eruit ... :-)))))

Gepost door: klaverke | 15-03-06

ei kloot! gezijt ons nog wat uitleg verschuldigd ove uw raare mail van gisterne hé!
:D niet alle pleier voro uzelf houden mé makker!

Gepost door: lord cms | 15-03-06

De commentaren zijn gesloten.