02-07-06

Hey ho, hey ho, je krijgt hem niet cadeau

Gisteren was ik op een feestje, een Hawaïan party meerbepaald. Het gebeuren vond plaats in een donkere kelder, waar ik omsingeld was door een bende Limburgers. Niet ideaal natuurlijk, maar het hadden ook Hollanders kunnen zijn, troostte ik mezelf. Een van de gasten was een dwerg. Ik had heel de tijd de neiging om hem Hans te noemen, naar analogie met de dwerg uit Big Brother. Het voordeel was dat deze dwerg ook Hans bleek te heten. Waarschijnlijk een typische dwergennaam. Het is beter dan Klein Duimpje natuurlijk. Hans was uiteraard niet van de grootsten en sleurde overal een (lege) bak jupiler mee waar hij ging opstaan om niet constant te moeten springen als hij iets wilde zeggen en dan iets ter hoogte van een navelbuik te schreeuwen.

 

Gezien het thema van de fuif was er ook een zwembadje waarin de drank lag. Op een gegeven moment had Hans zich met zijn bierbak ter hoogte van dat zwembad opgesteld. Ondertussen was een van de gasten aan een onstuimige dans begonnen en raakte daarbij per ongeluk Hans, die het evenwicht verloor en recht in het zwembad belandde. Dat was behoorlijk hilarisch. Goed dat Hans een volleerd zwemmer was en zichzelf kon redden.

12:54 Gepost door fILLE | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dat doet mij er aan denken dat ik ook nog eens naar een zwembadparty moet gaan :)

Gepost door: Llleeennn | 02-07-06

in een van de stamcafés van mijn zus zit die ook al tijd te paraderenin de het water, mijn zus en haar babevriendinnen dan wel te verstaan :D
*waarom kom ik dar nooit? *

Gepost door: lord cms | 03-07-06

Hanz Ik heb al eens met de echte Hanz van Big Brother in een jacuzzi gezeten, op 't terras van een café! Ha! Da's iets anders dan een namaakhans in een opblaasbaar zwembadje in een oonkere kelder hè!

Gepost door: liza | 05-07-06

De commentaren zijn gesloten.