21-07-06

de trein is altijd fijn

Nog rap een laatste postje voor vertrek naar Bordeaux en La Rochelle voor een week.

 

Woensdag ben ik in gezelschap van een Zweedse deerne naar de Gentse Feesten geweest, alwaar CMS onze gastheer van dienst was. Heel plezante avond met een chronisch slaaptekort tot gevolg, maar dat nemen we er graag bij. Plezante optredens gezien van The Nits, een stukje Sois Belle en een geweldige An Pierlé.

 

De heenreis verliep echter niet geheel vlekkeloos. Ik had met CMS afgesproken in de derdelaatste wagon en zou plaats voor hem houden. Hij kwam echter maar niet opdagen en de trein begon boordevol te geraken. Een vrouw wou naast mij gaan zitten maar ik zei dat ik de plaats bezet hield voor iemand. “Bezet bestaat niet op de trein”, zei ze. “Toch ben ik deze plaats aant bezet houden voor iemand.” “Ja, maar bezet bestaat niet.” “Dat kan wel zijn, maar hij gaat hier elk moment zijn.” “Kunt ge dat bewijzen?” Dit was ongetwijfeld de domste opmerking die ik de afgelopen weken gehoord heb. Het enige bewijs is dat hij opdaagt natuurlijk. Dat probeerde ik haar duidelijk te maken, maar het mocht niet baten. Ze probeerde naast mij te gaan zitten, dus ik schoof rap op, om de plaats vrij te houden. “Merci, meneer, ik zal het onthouden,” zei ze en ze ging verder. Gadverdamme zeg, wat een geit was me dat. CMS kwam niet opdagen, dus ik belde maar eens, en hij zei dat hij ons niet kon vinden. Achteraf bleek dat we in de vierde wagon zaten en niet in de derde.

 

Toen we in Gent aankwamen, begon een vent die naast mijn Zweeds gezelschap zat iets onverstaanbaar te broebelen tegen mij. Na een keer of drie bleek dat hij vroeg of mijn vriend nu was komen opdagen. “Nee,” zei ik. “Ge moest u schamen.”, zei hij. Ik wilde nog zeggen dat ik anders niet degene was die twee halve liters jupiler in sneltempo leegzoop op de trein, de conducteur vijf minuten liet wachten doordat hij aan het bellen was en de ganse reis op de decolleté van mijn gezelschap zat te geilen. Maar ik besloot dat maar wijselijk te laten, aangezien hij meer het type leek van eerst erop meppen en dan nadenken, als dat laatste er al in zat. De zeikerd.

12:39 Gepost door fILLE in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ja ge kunt u - bus 23 indachtig - op het openbaar vervoer maar beter rustig houden tegenover sterk uitziende dumme Menschen ....

Gepost door: Aardvarksken | 25-07-06

.. En wat als er een bloedmooie jonge deerne dat zou gevraagd hebben? Krijgt CMS dan nog steeds voorrang? :D

Gepost door: casper | 26-07-06

of course casper da tik dan nog altijd voorrang krijg
enne verdikke maat gij kunt niet tellen hé fukker
aanders was ik echt wel afgekomen om die trut te bewijzen dat ik die plaats zou innemen, jammer dat we ze niet te kakken hebben kunne zetten

Gepost door: lord cms | 29-07-06

De commentaren zijn gesloten.