09-08-06

En in Gent

Dat er in Gent rare kwieten rondlopen is al langer geweten, maar gisteren sloeg toch wel alles.
Er was een vrouw, een chichi-madam precies, met haar hondje aan het wandelen en ineens riep ze kwaad op dat beestje: "dat is de laatste keer dat ge met mij mee het stad in moogt." Alsof dat veel effect gaat hebben.
Iets later kwam ik een collega tegen die om een of andere onduidelijke reden in het midden van de straat liep en me luidkeels begroette met "Collega!" Ik ga ook zo een systeem invoeren denk ik, waarmee ik iedereen begroet met de functie of sociale verhouding die hij tot mij heeft: "Bakker!" "Slager!" "Vriend!" "Vage kennis!" "Ex-klasgenoot!" Gadverdamme zeg.

10:45 Gepost door fILLE in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

azo gij rare kwiet! er zit hier zo'n idiote 'collega' bij mij die onze 'title' durft uitspreken als ik 'm op de bus tegenkom...beschamend...hoewel wij ons eigenlijk enit meoten shamen vind ik dat 'm dat toch beter niet zo luid zegt en plein public verdikke...
en sosm neemt hij het woord "hiërarchie eerst" in de modn als 'm mij voorlaat op de bus...
al helemaal mesjogge

en bovendien idiote kwiet maat: gij zijt in gent en ge springt ne keer niet binnen? niet dat ik thuis was maar ge weet nooit hé kloefkapper!

Gepost door: lord cms | 09-08-06

nochtans valt het hier wreed goed mee hoor, je hebt de ergste exemplaren gezien, al de rest is doodnormaal ;-)

Gepost door: Josie | 10-08-06

damn fille twas niet de bedoeling dat de cms dit te weten kwam hé! kieken! Nee cmske, ik wist met zekerheid dat ik savonds niet in gent ging zijn dus afspreken had heel weinig zin! Maar er loopt wel degelijk heel raar volk rond in die zalige stad, maar das entertainment hé!

Gepost door: Liese | 11-08-06

De commentaren zijn gesloten.