07-11-06

Pizza!

magicnumbersRestauranttip van de dag: La vecchia napoli in Leuven. Alle mogelijke pizza’s aan een zeer degelijke prijs en voor 1,5 euro meer aan extragroot formaat. Zo groot dat zelfs ik het niet opkreeg. De pizza was zoals mijn gezelschap: uitstekend! Limoncello, het drankje van het huis dat we als afsluiter kregen, viel in de smaak, en was zo straf dat mijn verstopte neus er spontaan weer van open ging. Ook in de smaak viel de knappe serveuse van dienst, maar daar heb ik niet van mogen proeven :-)

 

Bij het naar buiten gaan snuitte ik mijn neus en sprak een olijke dikkerd, die niemand minder bleek te zijn dan de enige echte Johnny Wittevrouw, beter gekend als Scherpenheuvels zangtalent Johnny White (zou volgens mij de extragrote pizza moeiteloos opkrijgen), die toevallig passeerde, het gevleugelde woord: “gezondheid”, terwijl hij me breed glimlachend aankeek met een blik van “hebt-ge-mij-herkend?” Ik antwoordde gewoon “dank u” en kon me buiten “verloren hart, verloren droom” geen enkele hit van hem herinneren. Bekendheid is relatief.

 

De olijke dikkerds van The Magic Numbers (die gemakkelijk twee extragrote pizza’s elk zouden opkrijgen) hebben ook weer een mooi (en goedkoop!) melancholisch plaatje uitgebracht dat zweemt naar The Beach Boys en The Mamas en the Papas. Hier alvast de eerste single daaruit.

22:32 Gepost door fILLE in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

waar is die pizzeria? uitstekend gezelschap en ik was er niet bij?
dat moet ene met grote ogen geweest zijn

Gepost door: lord cms | 07-11-06

hoe? uitstekend gezelschap? ik zat op mijn werk hoor! Dat was een vreemde!

Gepost door: liese | 08-11-06

@liese en CMS ik ken nog ander uitstekend gezelschap ook hoor :-) En ge weet dat ge altijd welkom zijt he.

Gepost door: fILLE | 08-11-06

den john is dat familie van Barry ? Of van Jordaan? Never heard of.. bekendheid is idd zeerrr relatief

Gepost door: Aardvarksken | 08-11-06

De commentaren zijn gesloten.