19-05-07

de mama's en de papa's

Ne mens komt soms iets tegen. Daarjuist kwam de mama mij aan het station halen. Ze heeft sinds een tweetal weken een nieuwe auto, met airco en cd-speler. Dat waren de belangrijkste voorwaarden. Dat laatste vind ik een behoorlijk aankoopargument, want ik begon het stilaan beu te worden om altijd maar cassettes op te nemen met muziek voor het weekend. Dus ik keek er al naar uit om na de treinrit een van mijn nieuwe aanwinsten (lichte voorkeur voor The Apples In Stereo) in de cd-speler te rammen en te genieten van mooie muziek. Dat was helaas buiten Engelbert Humperdinck gerekend. De snoodaard had al een vast plaatsje in de cd-speler veroverd. Maar als ik het niet goed vond, mocht ik een andere cd uit het hoesje kiezen. Dat aanbod kon ik niet afslaan natuurlijk. En al gauw zat ik verwoed te bladeren tussen cd's van Il Divo, Helmut goes weet ik veel wat, Andrea Bocelli, Percy Sledge, Pavarotti en de onvermijdelijke Berdien Stenberg. Jammer dat er niks van James Last, André Rieu of de allermooiste panfluitmelodieën tussen zat.

 

Maar toen ik thuis binnenkwam viel mijn mond helemaal open van verbazing. De papa zat naar een film te kijken. Een Engelstalige film. De papa kijkt normaal nooit naar film. Maar dit is een film over zeeschepen (Pirates of the Caribbean). Een kutfilm weliswaar, maar toch. De wereld draait zot volgens mij.

 

Nu is het wachten tot de hond zijn eerste woordje zegt of alleen op het potje kan gaan.

22:01 Gepost door fILLE in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

home sweet home... :)

Gepost door: beate | 19-05-07

hroo,qflmrhskj ik zit noodgedwongen naar wijftv te kijken waar een blonde met tetten een afperser probeert te klissen zodat ze zelf de klos niet meer is...

Gepost door: Jeronimo | 19-05-07

en de fille met de wagen rijdt! :-p

Gepost door: liese | 21-05-07

De commentaren zijn gesloten.