28-06-07

Too sexy for my shirt

Sweety_Karaoke21211111111Het wordt tijd dat ik mijn verontschuldigingen aanbied. Soms moet dat gebeuren, en er is een grondige reden. Mijn verontschuldigingen gaan in het bijzonder uit naar alle mensen die gisteren aanwezig waren in de marginale karaokebar Beethoven. Deze mensen kregen namelijk niet één, maar vier staaltjes van mijn onvermogen tot het uit mijn strot knijpen van één correcte noot. Dit gedurende I’m too sexy van Right Said Fred, I want it that way van the Backstreet Boys, De Samsonrock van Samson & Gert en tenslotte Fairytale of New York van the Pogues. De begeleidende dansjes maakten hopelijk toch iets goed.

Maar volgens mij was ik bijlange niet zo irritant als de genaamde Bassie (als ik het goed gehoord heb tenminste), die er blijkbaar een sport van maakte om nasaler te klinken dan Roger Simons voor het radionieuws uit Londen. Dit tijdens drek van Nickelback. Wat ik wel goed vond was zijn kleine toevoeging op het einde van Tainted Love. Met een metalachtige doodsreutel bulderde hij: “DIE BITCH!”, en hij klonk en keek daarbij alsof hij het meende. Ook had ik totaal geen behoefte aan alle huppeltrutjes die het nodig vonden om Beautiful te kwelen (vier keer op evenveel uren!). Pascal vond ik dan wel weer hilarisch. Om de een of andere reden mocht deze loensende Jommeke-lookalike na elk lied ook iets ten berde brengen. Steevast leunde hij daarbij nonchalant tegen de bar en bracht de liedjes op een manier die deed vermoeden dat hij ze al jaren aan een stuk zong. Dat vermoeden werd bevestigd door iemand die wist dat Pascal daar dagelijks zijn ding doet, en altijd dezelfde liedjes brengt. Ik weet niet of er een zekere verbeteringscurve in zijn talent zit, maar als dat wel zo is, wil ik niet weten hoe hij vroeger klonk. Of misschien juist wel.

Kortom, een beetje zielige, maar zeer onderhoudend marginaal vertier. Spijtig dat de glitterende discobal niet aangezet werd.

08:17 Gepost door fILLE in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

jammer dat je tijdnes je kortstondige carrire geen huppeltrutjes als groupie hebt kunnen winne om mee te gaan "huppelen"

Gepost door: jeronimo | 28-06-07

Aah, karaoke-avonden! Waar is den tijd? Altijd plezant om u daar eens in te smijten, hé! Wees gerust, ik heb het ook al es aan mijn been gehad dat ze mij daar opzadelden met een song die ik van haren noch pluimen (zelfs noch kiekenvel) kende :-/
Koddige post! Cheerios.

Gepost door: Cherman | 02-07-07

De commentaren zijn gesloten.