09-01-08

Pop the nob in the fanny, not up the arse

Soms doet een mens dingen waarvan hij achteraf denkt: "Ja, het was wel plezant, maar was het misschien niet een klein beetje overdreven?" Gisterenavond was zo een moment.
In de loop van de dag had ik een van mijn collegae meegedeeld dat seizoen 2 van Extras 's avonds op Canvas zou starten en dat ze zeker moest kijken, omdat ik vind dat mijn collegae toch op zijn minst op de hoogte moeten zijn van het bestaan van briljante reeksen, en seizoen 1 had ze al eens geleend op DVD en vond ze fantastisch. Op de vraag of ik seizoen 2 misschien ook op DVD had en of ze het mocht lenen antwoordde ik met: "Was de paus vroeger lid van de Hitlerjugend?" wat neerkomt op "uiteraard!"
Maar omdat het voor mij ook al geleden is van toen de reeks op BBC uitgezonden werd in 2006 leek het me niet slecht om mijn geheugen even op te frissen. Mijn bedoeling was om gisteren en vandaag telkens drie afleveringen te zien, twee keer anderhalf uur, en haar morgen de reeks mee te geven.
Maar het noodlot had andere plannen met mij. Rond zes uur begon ik aan de mij voorgenomen drie afleveringen, mijn huisgenoot keek mee. Maar na drie afleveringen was de pret nog lang niet voorbij, en besloten we er nog een te zien, en nog een, en ten slotte nog een. Drie uur later waren de lachspieren al danig op de proef gesteld, maar er bleek ook nog een DVD in het doosje te zitten met de extra's van Extras, en aangezien we toch bezig waren hebben we die ook maar bekeken. En nog eens twee uur later, omstreeks elf uur, was de pret definitief voorbij. "Are you havin' a laugh?"

08:19 Gepost door fILLE in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

heb zo ongeveer hetzelfde voorgehad met The Office (US) seizoen 3 :)

Gepost door: Jan | 09-01-08

Zolang je er maar fun in hebt en niemand anders schade toebrengt mag je overdrijven! :)

Gepost door: Life is a dance | 09-01-08

pipap Waarvoor zijn er anders reeksen op DVD uitgebracht? Om ALLES direct na mekaar te bekijken...
Daarvoor plannen sommigen zelfs volledige weekends...

Dus helemaal niet abnormaal, mss wel freaky

Gepost door: miniding | 10-01-08

De commentaren zijn gesloten.