09-07-08

Kleef de leeuw!

Die goeie ouwe grapjassen van een verderfelijke politieke partij lanceerden vorige week een doldwaze campagne: Kleef de leeuw! We kregen allemaal een uiterst genuanceerd pamflet over koopkracht en de geldstroom naar de walekoppen in de bus, met daarbij een sticker, Entschuldigung, zelfklever, met daarop een zwarte leeuw op gele achtergrond en de letters VL. Ideaal om op fietsen, aktetassen of tractoren te plakken, afgaande op de bijgevoegde foto's, en bedoeld om een positief signaal te geven. Andere suggesties van mezelve en mijn huisgenoot zijn de deur van de andere huisgenoot, het computerscherm, de favoriete cd, de lift. Lachen, gieren, brullen. Zeer positief, toch? Of buitenshuis op de valies van de andere, zodat iedereen kan meegenieten van dit niet-provocerende positieve signaal. Altijd lollig als de persoon in kwestie het kleinood op zijn valies aantreft in een volle trein in het besef dat hij daar al een hele tijd mee rondloopt en het niet rap genoeg kan verwijderen. Jammer genoeg liet die laatste actie het niet meer toe om de grande finale toe te passen: de sticker in de toiletpot kleven en er enkele Endlosungen op deponeren.

Dat gezeik van die verminderde koopkracht en geldstroom naar de Walen begint ook langzaamaan mijn keel uit te hangen. De oplossing is nochtans simpel en werd jaren geleden al door Jonathan Swift aangereikt: laten we gewoon de kinderen opeten. Kinderen dragen niks bij aan de maatschappij, kosten alleen maar geld aan levensonderhoud, playstations, gameboys en wat weet ik nog allemaal, zijn doorgaans enorm irritant en luidruchtig. Allemaal in een pot steken en opeten. De koopkracht zal erop vooruitgaan en het leven zou er voor iedereen gemakkelijker op worden. Ook voor die hebzuchtige, luie, werkloze Walen, die ook andere dingen met kinderen doen, dus voor hen zou het idee waarschijnlijk niet eens zo raar lijken. Het overwegen waard dunkt me.

08:27 Gepost door fILLE in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

hail to the true lionhearts! :p
wat plakt daar op uw voorhoofd?

Gepost door: jero | 09-07-08

Werchter Tnx!

The Gossip was nochtans écht goed hoor. Had ook geen zin in Mgmt wegens aangeraden door een kennis die altijd de laatste hypes achterna holt en plots niet meer goed genoeg vindt eens de groep echt doorbreekt, en vind dat wat flauw, lol...

Misschien tot op Pukkelpop dan (heb van Leen al gehoord day jullie ook gaan)!

Gepost door: Josie | 09-07-08

een sticker? die heb ik nog niet ontvangen....Mmm waar zou ik die opkleven.....(wie verdient het om gepest te worden?)

Gepost door: syho | 09-07-08

sticker Een of andere pipo had ook een van die VL-stickers op mijn brievenbus geplakt. Uiteraard heb ik die heel vlug verwijderd en er een "Geen haat in mijn straat"-sticker voor in de plaats gehangen. Die heeft het helaas maar 2 dagen uitgehouden.

Gepost door: xyz | 09-07-08

Ik kreeg er DRIE in mijn bus en heb ze zonder te bekijken rechtstreeks de papiermand in gekieperd...

Gepost door: Kikkertje | 10-07-08

De commentaren zijn gesloten.