21-08-08

Kiss the chef

The bullet is through the church, de kogel is door de kerk. Vanaf 3 september gaat de fILLE wekelijks van zes tot half tien kookles volgen in avondonderwijs. "Ideaal voor de nieuwe man", aldus werd de cursus aangeprezen. Echt iets voor mij dus. Tot nu toe beperken mijn kookkunsten zich tot het opwarmen van diepvriesmaaltijden in de microgolf of de gewone oven. Maar binnen dit en enkele maanden zal die Peter Goossens van het Hof Van Cleve waarschijnlijk zjin boeltje kunnen pakken. Hij weze bij deze gewaarschuwd.

Anderen beveel ik aan mij niet uit te lachen, want ik ben nu officieel "ene vant beroeps". In concreto houdt dat in dat ik tegen onverantwoorde snelheden met mijn opgefokt brommertje de speelplaats zal komen opgescheurd, ook al is de school op nog geen vijf minuten wandelafstand van mijn deur en heb ik geen opgefokt brommertje. En als iemand een te grote bek tegen mij durft opzetten (ik kijk specifiek naar de leraars), dan zullen ze kennis maken met mijn patattenmeske. En op de speelplaats ga ik anderen beschermingsgeld vragen, 5 euro per dag. Beschermingsgeld tegen mij weliswaar. De achterbank van alle stadsbussen claim ik bij deze ook, en ik zal het niet nalaten in alcholstift allerlei schunnige teksten en tekeningen te maken, en mijn kauwgom onder de banken te plakken. En in het weekend ga ik alle marginale dancings in de buurt onveilig maken, in Zino & Judy- of Système Nouveau-outfit (outfits, die verbazend veel lijken op de kleding van de mannen van de vuilkar, predestinatie gok ik?). Kelly's, Nancy's, Lindsy's en Sabrina's aller landen, be afraid, be very afraid.

09:12 Gepost door fILLE in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

catch 22 om te vermijden da tik ooit nog naar de mexicaan moet , si het een pluspunt da tjij leert koken en dan eens voor ons kookt
maar zal jij ooit wel kunen kokekn opdat ik niet naar de mexicaan moet?

Gepost door: jero | 21-08-08

Hilarisch!

Gepost door: Life is a dance | 21-08-08

Hilarisch!

Gepost door: Life is a dance | 21-08-08

Schaf u alvast een branddeken aan om in de keuken te leggen. ;-)

Gepost door: beate | 22-08-08

ei ei, en pasta met feta kn je nu toch ook al klaarmaken hé? Verdikke zeg, waarom kan ik nu niet in leuven wonen, ik zou u zo graag bezig zien!

Gepost door: syho | 23-08-08

De commentaren zijn gesloten.