14-10-08

a la española

Oude mensen lokken het zelf uit. Gisteren moesten we in kleine groepjes bespreken wat we van de ouderen in de maatschappij vonden, zowel positief als negatief. De bloedhete klas deed me net bedenken dat oude mensen het altijd koud hebben. Er mag een hittegolf heersen, nog zullen ze met nen dikke pull aan, de chauffage op 30 graden zetten, en klagen dat het toch wat frisser is binnen. Mijn gedachten waren nog niet koud, onmogelijk in die klas, of een oudje haalde het in haar hoofd om het raam toe te doen, terwijl ze ondertussen over haar armen wreef, als om te benadrukken hoe koud ze het wel niet had. Zolang er geen wolkjes uit de mond komen, is het niet koud, vind ik, en moeten ze ook niet klagen. I rest my case.

Voorts is er een nieuwe, en best wel lollige straf ingevoerd voor de onverlaten die het in hun hoofd halen om tijdens de les nog Nederlands te praten. De misdadiger in kwestie moet voor de klas komen en een liedje naar keuze zingen, ter vermaak van de groep. Hopelijk gaat er rap iemand in de fout.

08:45 Gepost door fILLE in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het was toch al prijs voor ons kersverse oma. Ik verwacht taart volgende week :) Be there! En zorg dat er zo min mogelijk andere mensen there zijn :p

Gepost door: Twinkeltje | 16-10-08

Ik heb ook vaak kou!! Soms zit dat mensen erin!! Ik hoop dat jij eens in de fout gaat bij de les (mag ik dan komen kijken?)!

Gepost door: Life is a dance | 16-10-08

De commentaren zijn gesloten.