30-10-08

Zet eens een groepsnaam om in de praktijk

Zet eens een groepsnaam om in de praktijk in enkele eenvoudige stappen, tijdens het optreden van die groep.

1. Kies een groepsnaam die om te zetten valt in de praktijk. Voor de pyromanen onder ons kan bijvoorbeeld iets aangevangen worden met Arcade Fire. Ik kies in dit voorbeeld voor Blood Red Shoes.
2. Ga naar een optreden van de groep in kwestie.
3. Onderga een afgrijselijk voorprogramma dat zo emo was dat de zanger bijna begon te wenen omdat hij op een podium moest kruipen.
4. Laat vervolgens een uur pauze en pep het publiek op met muziek uit de jaren negentig (in casu Nirvana en Rage Against the Machine).
5. Laat de groep telkens kleine wervelstormen van songs spelen, bij voorkeur aangevoerd door de cutest chick in de hedendaagse rockwereld.
6. Zorg ervoor dat deze stormen steeds meer escaleren en dat het publiek nog meer opgezweept wordt.
7. Indien stap 6 goed wordt, zal u merken dat het publiek het nodig acht om een pogo'ke te lanceren.
8. Vorm zelf de barricade waar het pogoplezier stopt.
9. U zal merken dat enkele dwazen achter u het niet begrijpen, en dat ze zich in de pogocirkel moeten begeven als ze hun overtollige energie willen kwijtraken.
10. Voornoemde dwazen zullen dan een stormloop naar voren starten, teneinde het publieksgedeelte waarin zij zich bevinden ook in beweging te krijgen.
11. Tijdens stap 10 zal u merken dat u plotseling ook naar voor gestuwd zal worden en om uw evenwicht niet te verliezen uw voeten moet verplaatsen. Bij deze verplaatsing zal u uw grote linkerteen op onaangename wijze ergens tegenaan stoten, waardoor de teennagel zich door uw sok zal boren, en u zal hem voelen loskomen van de teen zelf. Opgelet: dit is behoorlijk pijnlijk.
12. Als alles goed gaat bij stap 11 zal u beginnen bloeden als een rund, en kleuren uw schoenen bloedrood. Missie geslaagd!

Veel succes!

08:28 Gepost door fILLE in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

eek en wat hb je'r mee gedaan uitgetrokken of laten uittrekken door dokter of terug rechtgezet?

Gepost door: jeronimo | 30-10-08

Aauw Wat een pijnlijk einde voor iets dat zo aanstekelijk leek te beginnen. Ik krijg bijna zin om weer eens een optreden op te zoeken! Bijna!

Gepost door: kikkertje | 30-10-08

De commentaren zijn gesloten.